Kuukauden kirje

Helmikuu

Terveiset Sinilinnusta!                              Helmikuu 2020

 Helmikuu on jo hyvää vauhtia mennyt eteenpäin. Amy opiskelija on palannut kotimaahansa ja antoi kovasti kiitosta lapsistamme 😊 Isommat lapset ovat hiihtäneet tammikuun aikana ja pienempien hiihto vielä odottaa, mutta hyvää kannattaa odottaa 😉

Tällä viikolla vietämme Ystävä-teemaa. Viikon tavoitteena meillä on ”olla ystävä toiselle”. Lapset saavat ottaa valokuvia ystävien kanssa siihen varatussa paikassa. Mikäli ette halua lastenne toisen lapsen kanssa samaan kuvaan, niin kertokaa siitä meille aikuisille. Tulostamme kuvat paperiksi ja myöhemmin kotiin tuotavaksi.

to 13.2 vierailemme Laajankankaan kerhossa. Sari srk-lastenohjaaja odottaa meitä kylään. Lähtö klo 8.45.

pe 14.2 vietämme YSTÄVÄNPÄIVÄÄ.

VK 8 JA 9 vietämme PERINNEVIIKKOA.

ti 18.2 Punahilkka-esitys Generaattorilla. Esitys on tarkoitettu 4-6 vuotiaille

TI 25.2 vierailu Kainuun museoon – aikamatkalla näyttelyyn. Museo vierailu on 4-6 vuotiaille. Lähtö päiväkodilta klo 8.40.

ke 26.2. ja to 27.2 LUISTELUA jäähallissa. Lähtö päiväkodilta klo 8.30 Luistelu on kaikille.

pe 28.2 ISOVANHEMPIEN PÄIVÄ. Tervetuloa vierailulle Sinilintuun. Aloittelemme yhdessä klo 9.

VK 10 TALVILOMAVIIKKOA. Sinilintu avoinna ennakkoon varattujen hoitoaikojen mukaan. Ilmoitattehan mahdollisista yllättävistä vapaapäivistä välittömästi päiväkodille. Poissaoloista voi ilmoittaa myös Facebookin Messengerin kautta tai sähköpostitse. Päiväkodin puhelin on päiväkodin kiinniollessa päiväkodilla. Kiitos!

Maarit, Mari, Jaana, Niina ja Merja

 

 

 
   • Tekij: Maarit
  • Luotu: 10.02.2020, 13:39