Uutiset

Toimintaohjeet epidemia aikana

 HUOMIO VANHEMMAT! 

 
”Varhaiskasvatuksen toimintayksiköt ja niiden yhteydessä järjestettävä esiopetus pidetään toiminnassa. Näin turvataan yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisten alojen henkilöstön lasten pääsy varhaiskasvatukseen ja mahdollistetaan vanhemmille työssäkäynti.
Valtioneuvosto linjaa, että ne vanhemmat ja huoltajat, joiden on mahdollista järjestää lapsen hoito kotona, menettelevät niin.”
 
 

https://www.kainuunsanomat.fi/artikkeli/valmiuslakiastus-tulee-tiistaina-eduskuntaa-179428325/

Mikäli asia herättää kysymyksiä, niin niitä voi kysyä nyt illan aikana Facebookin messengerin kautta tai soitella aamulla heti klo 6:30 päiväkodille. 

Nyt epidemia aikaan emme voi taata metrin etäisyyksiä lasten kesken, eikä eritteiden vaihtumista mm yskimisten ja aivastelun aikana.

Sinilintu pitää ovensa auki niin pitkään kuin mahdollista, mutta mikäli kaupunki tai valtiovalta ilmoittaa muuta toimimme sen mukaan. Samoin henkilökunnan terveenä pysyminen vaikuttaa Sinilinnun aukioloon. 

Samoin toivomme teidän miettivän/varautuvan siihen mahdollisuuteen jo etukäteen, että päiväkodit suljetaan. Miten järjestätte lapsenne hoidon siinä tapauksessa. 

! Kevään kaikki salivuorot on peruttu

! Ennalta suunnitellut konsertit ja vierailut peruttu

! Pyrimme säilyttämään lasten arjen mahdollisimman normaalina, mutta "eristettynä" muista ryhmistä

! Huolehdimme hygieniasta entistäkin paremmin

Kaikesta huolimatta aurinkoisia kevätpäiviä kaikille

Maarit/Sinilintu
  • Tekij: Maarit
  • Luotu: 16.03.2020, 18:22
  • Pivitetty: 16.03.2020, 19:05