Kuukauden kirje

Helmikuu

Terveiset Sinilinnusta!                                                                                                    helmikuu 2014

 

VK 6, 3.-7.2 , vietämme LIIKENNEVIIKKOA. Viikon aikana tutustutaan liikennemerkkeihin, liikenneaiheisiin lauluihin ja -leikkeihin, luemme liikenneaiheisia kirjoja ja toivomme, että saamme vieraaksi poliisipartion. Partion vierailuaika ei ole vielä varmistunut, mutta kerromme sen heti kun tiedämme.

Lähihoitaja opiskelija Milla Böhm aloittaa harjoittelun Sinilinnussa. Harjoittelu kestää 21.3.2014 saakka. Tervetuloa Milla!

VK 7, 10-14.2, ESKAREILLA UIMAKOULU joka päivä klo 11-12 Kaukavedessä.

13.2 torstaina Varhaiskasvatuksen juhlapäivänä AVOIMET OVET SINILINNUSSA KLO 9-10.30. Tervetuloa! Torstai-iltana henkilökunta päivittää ensiaputaitonsa J

20.2 torstaina vierailemme Laajankankaan SRK-kerholla. Lähdemme retkelle heti aamupalan jälkeen, 8.45. Olettehan ajoissa paikalla!

VK 9, 24.-28.2, PERINNEVIIKKO. Muistelemme vanhoja leikein, loruin ja saduin. Perjantaina ISOVANHEMMAT ovat tervetulleita luoksemme klo 9-10.

Luistelut jäi tällä kertaa pienelle määrälle (pakkasista johtuen), mutta mikäli keväämmällä riittää jäätä, niin voimme luistella uudemman kerran. Kaikki lapset, joilla oli luistimet mukana päiväkodissa osaavat jo hienosti liikkua jäällä, joten ei muuta kuin iltaisin vaan kentille taitoa harjoittelemaan lisää. Vaihtoehtona on myös jäähallin yleisövuoro maanantaisin. Ajan voi katsoa www.junnuhokki.fi.

Hiihdon aloitamme VK 11. Silloin kevät aurinko lämmittää ihanasti poskiamme.

 

Lentokone taivahalla törmäsi sadepilveen,humppeli romppeli humppeli romppeli, törmäsi sadepilveen. Humppeli romppeli humppeli romppeli törmäsi sadepilveen.

Lentokoneen kapteeni veti sadetakin päälle, humppeli romppeli humppeli romppeli sadetakin päälle...

Lentoemännillä oli kumisaappaat jalassa, humppeli romppeli...

Lentokoneen matkustajat saivat sateenvarjoja, humppeli romppeli...

Lapset uivat käsipohjaa lentokoneen lattialla, humppeli romppeli...

 

Aurinkoisia kevään odotuspäiviä kaikille!

Maarit, Mari, Jaana, Kirsi, Elvi ja Milla

   • Tekij: Maarit
  • Luotu: 31.01.2014, 13:42