Kuukauden kirje

Tammikuu

Terveiset Sinilinnusta!                                                                                                    Tammikuu 2016

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

Vuosi vaihtui ja vesikeli vaihtui paukkupakkaseksi. Ulkoilemme päiväkodilla sään sallimissa puitteissa. Tarkoituksena on että ainakin eskarit käyvät ulkona happihypyllä säällä kuin säällä mutta pienemmillä katsotaan tapauskohtaisesti ulkoilu.

Aloitamme hiihdon ja luistelun kunhan sää antaa myöten. Ilmoitamme siitä erikseen. Hiihto/luisteluviikolla välineitä voi säilyttää päiväkodilla. Toivomme, että tarkistaisitte välineet kotona ennen päiväkodille tuontia (koko, nauhat) ja merkkaatte ne. Toivottavaa on myös että sukset on yhdistetty pidikkeillä, jotta lapsi voi itse kantaa niitä ladulle. Ja luistimet kassissa kypärän kanssa.  Kiitos!

14.1. torstaina peipposet jumppaavat Kajaanihallissa. Lähtö 8.40.

18.1. maanantaina vierailu Laajankankaan seurakuntakerholla. Lähtö päiväkodilta klo 9.00

18.1. alkaa esiopetukseen ilmoittautuminen Kajaanin kaupungin sivuilla. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti.

21.1. torstaina pääskyset ja tiaiset jumppaavat Kajaanihallilla. Lähtö 8.40.

25.1. maanantaina opiskelija aloittaa harjoittelun. Harjoittelu kestää 4.3 saakka. Tervetuloa!

25.-29.1 VK 4 LIIKENNEVIIKKO. Viikon aikana tutustutaan liikennesääntöihin ja käyttäytymiseen monin eri tavoin.

TIEDOKSI: Kajaanin kaupunki otti yksityisiltä päiväkodeilta ja perhepäivähoitajilta myöntämänsä bussikortin pois viime vuoden lopulla. Olemme hankkineet kuitenkin Sinilintuun Walttikortin jolla pystymme menemään edelleen esim jumppaan Kajaanihallille ja mahdollisesti myös muihin tapahtumiin keskustaan tai sen tuntumaan. Ja taksithan myös kulkevat :)

Maarit, Mari, Jaana, Virva ja Niina  • Tekij: Maarit
  • Luotu: 11.01.2016, 10:36
  • Pivitetty: 11.01.2016, 14:21