Kuukauden kirje

Huhtikuu 2016

Terveiset Sinilinnusta!                                                                                                    huhtikuu 2016

Kevät sää lämmittää, luonnon kaiken herättää. Näinhän se tekee ja herättää ulkoilussa monenlaisia kysymyksiä lapsilla mm pukeutumisesta. Aamuisin sää on yleensä vielä aika viileä kun aurinkokaan ei juuri pihaan paista, mutta jo iltapäivällä lämpötila nousee useiden asteiden verran ja samassa suhteessa pihan vähäinen lumi muuttuu vedeksi.

Toivommekin nyt lapsille sään mukaista pukeutumista. Kevyempi puku menee aamupäivisin, mikäli alla on välivaatetta ja näin ollen iltapäivisin kurahousut on helppo laittaa kevyemmän puvun päälle. Samoin kumpparit tai vedenpitävät kengät on hyvä varustus. Liikumme paljon lähistöllä niin liian kuuma pukeutuminen aiheuttaa väsymystä ja hikoilua ulkoilun aikana.

7.4 torstaina Tiaisten ja Pääskysten jumppa Kajaanihallilla. Lähtö 8.40

14.4 torstaina Kajaanin Taitoluistelijoiden kevätnäytös Kajaanin Jäähallissa. Lähtö 8.30.

21.4 torstaina Peipposten jumppa Kajaanihallissa. Lähtö 8.40

28.4 torstaina Tiaiset ja Pääskyset osallistuvat Pesistapahtumaan Pallohallilla klo 9-10. Lähtö 8.20

29.4 perjantaina Vappujuhlat päiväkodilla aamupäivän aikana. Lapset voivat halutessaan pukeutua naamiaisasuun.

Muuta:

Kesälomakyselyt jaettu lokeroihin

Kaupungin laatuarviokysely myös jaettu. Parhaimman vastausprosentin saavuttanut päiväkoti palkitaan, joten toivottavasti mahdollisimman moni perhe vastaa kyselyyn ja Sinilinnun lapset saa ansaitsemansa palkinnon kaupungilta.

  • Vastaaminen tapahtuu sähköisesti ja linkki löytyy Kajaanin kaupungin internetsivuilta www.kajaani.fi > Ajankohtaista>Arviointikysely varhaiskasvatuksen lasten vanhemmille
  • Sähköiset kyselyt avautuvat 11.4.klo 8.00 ja sulkeutuvat 24.4.2016 klo 24.00.

Kevään Vasukeskustelut alkavat. Kaikille eskarilaisilla pidetään pieni palautekeskustelu. Muille mikäli näemme yhdessä tarvetta keskustelulle niin sovitaan aika.  

 

Aurinkoista kevään jatkoa kaikille

Maarit Mari Jaana ja Niina

 

   • Tekij: Maarit
  • Luotu: 04.04.2016, 07:20
  • Pivitetty: 04.04.2016, 11:05